Va me Lindaa och Juliaa idag <3

Shaa alla söta!♥

Idag har jag varit med Linda (lillisen) och Julia (jkiss). Vi åkte til Rinkebyy och köpte färglinser och sen åkte vi till Linda och provade.
Haha, man ser faktiskt skillnad, men har ingen bra bild på de.. Ni får väl någon gång... men vi hängde där hos Linda ett tag och sen drog vi till Kista C där jag köpte puderborste och sen åkte vi hem.
Nu har jag inte gjort något. Bara typ sutti vid datan och glidit runt.. ajjuste, jag och Julia körde sms-roulette, hahahhaha, vad kul :D





En bild från idag:

Hahahahah :D

Det här är typ några tester jag gjorde nyss ;) Skit roliga!!!!!!!!!
Här ser ni ju bara svaren eller hur många preocent jag är av den saken. Ni kan typ klicka på bilder för att komma till testet?

Quizme.se

Quizme.se
Quizme.se

Utee......

Jag typ nyss kommit hem från att ha varit ute (i donken) och ätit..
Tidigare idag så gick jag och Sigrid till en frisör och tog hål i öronen. (jag tog typ 2 stycken..) Och sen efter det så drog vi till donken och sen till ett café och åt semlor :D  Jag har redan ätit 4,5 stycken, tjockt va? ;)

Till Linda: Jag hänger med dej nästa vecka när du tar hål i örat och sen kan vi gå och köpa färglinser, right? De blev som de blev, haha, jag går inte med Julia, eftersom vi hade planerat de och allt.. Tänker inte sviiikaa!



Bilder från MC..








sexiiigt värre va? ;)

Staaaaaan

Va i stan me Alicia runt 17.00-19.00.. Jag köpte faktiskt en massa saker. Leggins, kofta, sjal, puder, lösnaglar och örhängen..
På helgen ska jag ta 2 hål i öronen och köpa färglinser med Linda? Iallafall, jag vill de, haha..
Ni får tyvär inga bilder  för att jag har ju ingen USB, så jag hoppas verkligen att Alicia setter upp bilderna, haha :)


Januaribarn äger juh!

Januaribarn - bäst som kompis

Februaribarn - smarta,snygga

Marsbarn - Alltid rolig

Aprilbarn - Ärliga men falska

Majbarn - snygga players

Junibarn - Finns inget bättre   

Julibarn - galna galnare galnast

Augustibarn - Smarta o snygga

Septemberbarn - söt som socker

Oktoberbarn - Lögnare

Novemberbarn - Äkta romantisk


Decemberbarn - Bästa personen



Torsdag

Dom har gjort om bloggen, eller den här man loggar in på och sen klickar vidare till allt. Hoppas ni fattar, men jag tycker att de är coolt ;)
Ska snart träffa Alicia eller klockan 17.00 dårå..


Skulle jag passa som Avatar?


Era noobs, noobs, noobs

Hacka inte på min bästa och älskade vän Alicia, får då får ni ta de me mej också, och kom gärna och säg de ansikte mot ansikte. Hahah, ville lägga ut eftersom alla dom som hackar på henne kommer kolla in och typ lämna otroligt omogna komentareer.. -.-


Men åh.. :(

Jag hataaaaaar att inte har en USB till min nya (gammla) mobil så jag kan ladda upp bilder. Jag hatar att min kamera har en skit liten skärm så man inte ser om bilder bleev bra eller dålig. Jag hatar att setta upp en massa tråkiga webb-bilder på mej. Det beskriver ju inte min dag liksom?


Kanske borde köpa?

                                                             

Produkt: Elite EW
Kvalité: 100% äkta indiskt hår
Stil: Rakt
Färg: 4 brunt
Mängd: 1 trens
Bredd: ca 1 meter
Längd: 35-66cm
Vikt: ?
Övrigt: Du behöver tillbehör beroende på vilken metod du vill använda för att fästa håret. du behöver ett paket för en hel förlängning, om du har mycket tjockt hår kan du behöva två paket.


Vad säger ni? ♥


Undervattens mobil?

Haha, Linda kallar den så..
Fast den e inte de egentligen..
De e bara en gammal modell....


Borta bra, men hemma bäst!

Som sagt har jag vart på en minikryssning, så jag kom hem för några timmar sen. Jag har inte bloggat från båten som ni säkert har märkt..
Resan gick bra, och det var kulkul i båten, men buffen var skit dålig, det fanns verkligen ingenting att välja på.. typ bara 5 maträtter?


ni ser datumet sjalva, jag kan inte skriva åäö, om jag ska göra de maste jag kopiera och hålla på, skit jobbig..  NU KOM DE TILLBAKA :D åäö åäö åäö åäö åäö åäö åäö åäö!


Usch, nej fy!




* äger!
vafan är det för ord? "jag äger dig!"
låter som en femåring som försöker spela fjortis.
det går helt bort!

* bäst i världen
vadå bäst i världen?
det kan ju inte ni veta.
okej, det är ett uttryck men ändå.
(låter också väldigt barnsligt)

* fett mycket
usch, kräks över dom orden!
fett är ju liksom..äckligt, tjockt fett.

* LOL
är det ens någon som fortfarande använder detta besarra ord?


Åbo

Idag ska jag åka på kryssning till Åbo med pappa + compani.
Det ska bli nice att åka dit, :P

Vilket onödigt inlägg förresten,...... skulle bara säga de -.-

Avatar

Ni vet ju att jag och Linda va igår och såg Avatar tillsammans i 3D?
Jag tyckte att det var skit bra, men 3D'n var inte så super. Bilderna kom ju inte ut, men i vissa tillfällen så gjorde dom de. Oftast var de bara att bilderna blev mycket mera djupare och det kändes som om man var inne i filmen? Jag gillade dom blåa gubbarna (avatarerna). Dom hade en sån fin skog och allt, jag skulle också vilja flyga på en såndär drake..

Handlingen: Det var en marinsoldat som fick ta över sin tvillingbrorsas plats eftersom han dog. Och den tvillingbrorsan som levde var rullstolsbunden och kunde ingenting om Avatarerna. Så dom åkte till Avatarernas land och där skulle två andra, som skulle ta prover i den där skogen och han skulle hålla vakt att inget farligt djur skulle komma och döda dom. Men så gjorde han ett misstag och blir jagad av något jätte konstigt djur och hamnar i skogen över natten. Dom andra tror inte att han klarar sej men det gör han, eftersom det kommer en riktig Avatar och hjälper honom.
Sen efter ett tag så kommer dom här människorna som han arbetar med dit till skogen och förstör dom hem och allting, så dom börjar typ kriga.
 
Om ni inte har sett den änn, borde ni ta och göra de, jag rekomenderar!






√  √  √  √
Den får fyra av fem:ar  :P


PUSSAR ♥


innan igen -.-

Jag och Linda skulle ju se Avatar... det glömde jag att nämna, och höjj till högsta volymen när ni ska kolla videon, för vi pratar tyst...



jag ber kolla alla bilder .P not












Och den här bilden som kommer här under är efter Avatar..

Födelsedags presenter

Nu har jag öppnat mina presenter och ätit tårta. Har försökt ta bra bilder, men det går ju inte med en webb-kamera, så ni får hyffsat brs bilder :P
Äh, nu får ni se dom, enjoy:









allt är ju mycket finare, godare och bättre i verkligheten! Det visste ni väl? :P

Wooohooou

Idag fyller jag år! Eller jag har liksom redan fyllt. 09.14 var de!!!!! :D
Hela min facebook sida är typ fylld med GRATTIS på både finska och svenska, haha ;)  Ni som är min vän på fejjan kan faktiskt ta och vara riktigt stolta över att dom är det och checka in min facebook och skriva ännu mera grattis :)
(Du måste lyssna på låten samtidigt medans du läser, det passar!)






http://aliciaskisses.blogg.se/2010/january/alskar-dig-min-karleksforklaring.html#comment Kolla den länken också, helt underbar! <3

Tar bloggis-paus ett tag..

Jag täntke ta en bloggpaus eftersom jag har inga bilder att visa och jag orkar inte ta en massa webb-bilder. Tänker kanske blogga på min födelsedag som äger rum nu på torsdag. Det vore väl najsigt och så?? :P

Försvarsmakten

Ni vet det där testet i forsvarsmakten.se ??
Iallafall, jag och Linda spelar det och det e så tråkigt så att det blir kul XD Vi kom till och med i samma sak. Hon var bromma och jag var Stockholm.. Vi var grymmaa på de och dom andra typ gjorde inget, så vi förlorade. Alla gånger kom vi under medel.. Ni fattar när ni spelar :)


Hemmaa

Nu e jag hemma igen!
Vi slutade klockan 10.45 (som vanligt på fredagar, så sooft!) Efter skolan drog vi till Sigrid och kollade på film. (som vanliigt..) Vi kollade på Grey's Anatomy eller hur det stavas, andra säsongen. Om några timmar så ska jag ut med Alicia och gå på någon bandtävling där några av mina poolare spelar ;)






Nästa vecka blir jag 14!!!!!!!!!

Om precis en vecka så fyller jag 14 år. Det betyder att jag kommer till fjortis-världen. Filip är redan fjortis, haha, och Albin blir de typ 3 dagar innan mej?
Iallafall, fan vad kul de ska bli att bli ett år större, men samtidigt kommer man närmare tiden då man får grått hår. BUHU :'(    Meen nej, jag ska inte tänka på de nu. Jag ska tänka på det som händer i min vardag och så, HHAHA ;)



kul att ta svartvita bilder..


Klippt snelugg

Ajjuste, jag glömde nämna att på tisdagen så klippte jag samtidigt snelugg hos Sigrid.  Det blev fint, men jag har ingen bra bild på det..
Ni kommer ju få se de någon gång i framtiden också :)  


My mobile is, gone..

Ni vet min älskade mobil Nokia express music 5300 eller något sånt, men den är borta! Det är de som är det tragiska som har hänt. Jag kan inte ta bilder, eller svara på sms m.m.. Vi har spärrat mitt nummer också, så de finns inte längre..
Den försvann nu på tisdag, hos Sigrid när jag och 2 andra var hos henne och kollade på film. Det försvann typ när jag hämtade vatten. Gud vad jag saknar den! Det mesta som jag saknar är att jag inte kan lyssna på musik, jag blir fullständigt galen!
Nu får ni nöjja er med webbkamera bilder, och det är väl bra att jag kommer iallafall med några bilder? :)




Hahhahaha, alla är tagna nyss  :)


SORRY

Sorry att jag inte har bloggat på ett tag! Men det är för att jag inte har haft någon internet på dom här senaste dagarna och så. Har faktiskt försökt komma in, men det har inte funkat, förren nu...  Och så har det hänt en annan tragisk grej, på tisdags... :(

Men nu är jag tillbaka, fast utan bilder, det får ni läsa om i nästa inlägg...
Men mitt liv har rullat på som vanligt.. Jag har varit i skolan, haft mitt första typ prov idag också? Jag klarade det, eftersom om man är så smart som jag klarar man det och kommer ihåg att plugga.
Efter skolan var jag hos Sigrid och kollade på film och åt mellanmål, varför heter det så? Iallafall var Andres och Filip nära på att också komma in, men vi lurade bort dom med att säga att Sigrids pappa är hemma, hahaha och de var han ju faktiskt inte :)


bild tagen nyss..


Kanske borde köpa?

 Något som är shit bra för huden :P

 
Vill så gärna ha blåa ögon, så borde kanske ta och köpa, har ju tänkt på de ett tag...



 
300 Mörkbrun




eller

 
515 Djup Chokladbrun ?

Något läskig brev



Jag fick något läskigt brev från danske bank som jag har ingenting att göra mer? :S ;O


Inget speciellt idag..

Idag har jag gjort inget specielt.. bara varit och bada med pappa och syrran. Kul var det..
Nää, imorgon så början skolan, faaan vad booring, det enda som är kul är ju att träffa kompisarna, men allt annat kan ju dra åt helvette :P  Nu kan man ju inte sova lika länge på morgona, utan man måste upp tiditgt.


Sista jullovs-dagen :(

Idag är det sista jullovs-dagen. Faaaaaaaaaaaaaaan :'(!!!!!!!!!!!!!  Imorgon måste jag vakna vid 8.00 på morgonen :O Hur kommer jag överleva i skolan då? Jag kommer säkert typ somna eller vara skit trött och allt.. Ni fattar?
Idag ska jag iallafall dra till badhuset och bada, suuper cruzer, nä drev.. Ska faktiskt åka och kolla på super cruzer med Alicia den 12? någonstans i odenplan är det. Det är någonslags band tävling mellan 4 stycken olika band...



yvå nyvakna bilder på mej, som jag tog nyss och bjussar på


Övernattning

Igår sov jag över hos Sigrid istället, eftersom mamma mådde väldigt dåligt :/  Men asså de var ju lika kul de! Först gjorde vi mat. (hade i pommesen för länge och råkade släppa ner en kniv i saften) och kollade på Let´s dance. Jag håller nog på Elin Kling. Hon verkar bäst av alla dansare :)
Senare på kvällen kollade vi på en film och käka chips och ännu senare den kvällen satt vi i Sigrids rum och smsade..




Vi råkade faktiskt släppa ner en kniv i saften.. ;)


Jag lekte att jag  låg i ide?


Bilder från lindas mobil..



Som sagt spelade vi sims 3, ignorera människorna bakom sims 3..




Lindas sims-gubbe cyklar..



Här nedanför gör vi äggpannkaka?


Fin va? XD



HAHAHAHHA









Det var allt för idag, ha de så bra! ♥

Bilder från dom senaste dagarna..

Nu kommer lite bilder från dom senaste dagarna, då jag inte bloggade..


någon konstig bild, bjuussar






Under dom här dagarna jag har haft bloggpaus har jag också köpt två nya saker, som kom till min gaderob, som ni kanske fattar? Pallar inte setta upp vilken affär och vad dom kostar, kommer inte ens ihåg..



Igår var jag i nackaforum och försökte förstå mej på någon Irak-dagstidning?




Det var väl allt? Bloggar mer imorgon.
Sigrid om du läser detta, ska du svara på mitt sms -.-


PUSSAR ♥


Piixs från idag

Nu kommer bilderna jag tog hos Liindaa :)  Enjoy!








hahahha, ignorera alla, men det är ju svårt, inte sant?

Tillbaka igen!!!!

Nu tänker jag börjaa blogga igen. Vilken lust jag fick från Linda, eftersom hon tog bilder på allt och allt.. :D
Så ni vet har jag ju varit hos Linda idag och spelat sims 3 med henne hela jävla dan. Verkligen no lifers... Efter ett tag så slutade min mobil att fungera och altt, men sen började den funka igen :)
Alla bilder vi tog idag så lägger jag upp på nästa inlägg. ♥
 


Blogg-paus

Nä, nu när jag äntligen är iinne i internet säger jag som det är.  Jag har bloggpaus och kommer typ ta bort den på fredag. Då kommer Sigrid hit och sover över.
Anledningen till att jag har bloggpaus är pinsam, haha, jag har blivit sims nörd igen "suck". Det är bara för att jag köpte sims tre och allt.. Ni fattar nog?
Ajja, ses på fredag
PUSSAR <3


Faith-hunden har bara två ben




Hur fantastiskt är inte det här?


Visst man skulle kunna tycka synd om Faith eftersom det här inte är naturligt för hundar, att bara använda bakbenen och gå upprätt som en människa.
Men bara kolla vad lycklig hon ser ut!

Amasing.

Kalle och chokladfabriken

Kalle och chokladfabriken gick nyss på tv. Eller den slutade 21.00. HAha, filmen väckte upp gamla minnen sen barndomen, då man alltid ville ha godis och bo i den där chokladfabriken och "Willy Wonka" hade XD


Twilight soundtrack


Känn dej som hemmaa

Nu är jag hemma igen efter ett nyårsfirande hos Alicia :) Det var faktiskt riktigt skojjit, men det enda som var botten var väl att det inte var så många raketer som jag hade hoppats på? Nästa gång ska Alicia vara hos mej, eller så vill jag fira uppe i Norrlaand, haha..
Nu ska ni få lite bilder från igår och typ en idag, det blev inte så jätte många bilder..



Fick låna Alicias löshår, hon hade typ samma färg som mej förut? det passade iallafall jätte bra! :)


Dom två enda bilderna jag fick på fyverkerierna..


Nytt år

Jag är fortfarande hos Alicia. Det smällde inte lika mycket raketer som jag hade hoppats på, men det var helt okej. Nästa år har vi bestämt att vi ska vara hos mej och kolla.. Antligen står vi på S:T Eriksbron eller så kommer vi vara i Rålambshovsparken.. HAHAH :P

Det här är ju årets första inlägg :D  Bloggar mera hemifrån
PUSSAR <3


RSS 2.0