Hemma igen

hejhej !

nu e  jag hemma igen efter att ha varit ute me Rebecka, Avz o Sugrid. Vi träffade också Vera i majbrasan lite, innan hon va tvungen att gå te en fest..
Jag va i majbrasan i riddarholmen. De e så dåligt att dom har typ tagit bort majbrasan från rålis osv..  Men vi hade kul iallafall.

Nu får ni nöjja er med bara en bild från idag som jag hittade från majbrasan.. Fler kommer såsmåning om, när Avz har ladda upp dom i ansiktsboken.



Godnatt o puss!

Valborg!

tjatja.

Nu ere valborg elr idag dårå!  Det känns som om jag nt hade någon skola idag eftersom vi slutar så tidigt. De här får bli ett snabbt inlägg eftersom jag ska åka o träffa Avz snart!




vacker !



PIZZA

tjatja.
Idag slutade vi skolan löjligt tidigt, kl 10 typ :o
Efter skolan drog jag hem iallafall och kollade ett avsnitt greys anatomy och sen fixade jag mej eftersom jag skulle träffa Linda o Nadja i deras skola..   Sen va jag o Linda där eftersom Nadja hade något möte och sen drog vi först te solna C och sen så drog vi te Kista C.
Jag köpte bara shorts och strumpor, eftersom jag hade bara råd me de. visar bilder på nästa inlägg.

Snart blire pizza, så gott !


Operation Dagsverke (od)

Tjatja.



Idag så hade vår skola Operation Dagsverke (od). De va verkligen en härlig dag. 16+ i skugga och typ 20+ i sol? iallafall va de varmt och jag typ dog över att de va så varmt.
Klockan 11.00 så va de gratis Benn o Jerry glass i alla Benn o Jerry affärer. Såklart dorg ja och sugrid dit och åt typ 4 glassar var eftersom man fick ta hur många man ville..?! Där va Albin, Hjalle, Fille och Noa redan och åt sina glassar.
Sen typ drog vi alla te odenplan (albin, hjalle, fille och noa) och va där och samlade pengar i typ 1 timme. Fick skit mycket där, killarna fick också mkt.
Sen kom Rebbo och Jonna te dit vi va och hälsade på, fast sen va dom tvunga att dra eftersom dom hade prov i sin skola, men efter ett tag så drog vi te doms skola och träffade en massa folk och pratade ett tag.. De e typ våran dag, elr min ;)

Har fortfarande skit ont i benen eftersom vi gick hela dagen, funderar på att lägga mej snart, Puss!♥


Jag har inget att göra.

Nu har Linda kommit tebaka från sin resa. Slutade blogga på hennes blogg igår då,, men de va väl trevligt :P

Nu efterskolan så  mötte jag Linda och Nadja i fridhemsplan och så drog vi te doms skola eftersom Linda va toa nödig XD men så hängde vi i doms skolgård och tog en massa bilder som jag ska ta från Lindas blogg och sätta upp här ;)
Har inga bilder annars...


Den riktiga Eclipse trailern

Nu har den riktiga Eclipse trailern kommit ut i Youtube. Den e helt om gjord med nya scener me.
Ni ska få se den här nedanför. Den verkar sjukt mycket mer spännande än den första trailern ! :o

Den gamla:


Den nya:

Sigrid :)♥



Tjatja.

Igår va jag med Sigrid, jag sov över hos henne och så, hah :P
Jag mötte Sigrid vid St:Eriksplan och vi tog en promenad och kom mot rebbos hus så vi gick förbi och fick tårta och goda kärleksmums som hon hade bakat :)

Sen drog vi hem till Sigrid och sen gick vi ut och hyrde en film. Ni vet filmen Bruno. HAHH, den e såå rolig, hah, han har inga pinsamma gränser han :P 






23.04-10



Igår bloggade jag ju inte som ni kanske märkte, men jag hade lite mycket att göra, eller va ute te halv åtta och kollade sen på TV resten av kvällen.. pallade inte setta mej framför datan.. :P

Idag efterskolan så va jag lite me Andres och fille, ehm, vi drog sen hem te fille och gjorde typ inge och sen drog vi hemåt..
Nu när jag kom hem, eller nu och nu, för ett tag sen så har jag kolla på lite MTV och på grey's anatomy.
Nu ska ni få bilderna från igår:



Snygga bilder från NO'n ;)




Me Sugrid:


Grey's Anatomy

Tjatja.

Har någon sett serierna Grey's Anatomy?
Dom e bara sååå bra! Jag e på 5:te säsongen,, jag älskar grey's som jag kallar de :P men har fått låna alla boxarna av Miranda <3


sjuk

idag har jag vart sjuk, eller jag har haft ont i huve så har inte palla blogga eftersom jag har sovit hela dan, men nu e den borta :)

Snorungen med eettt stort S

när jag och sugrid va i parken, så kom en liten tjej och börja snacka med oss. Under den tiden vi typ snurrade på en grej så tog hon min mobil, och sen började jag leta efter den, eftersom jag och min mobil är gifta, så kom hon och frågade vad jag letade efter och jag svarade min mobil och hon bara, jag kan gå och kolla om den e där.
Sen kollade sigge på hon och hon gick bakom grejjen och drog upp min mobil ur hennes ficka,

bara för att fille ville att jag skulle lyssna på den

VA me suuuuuuugrid idag.

Tjatja.

idag var jag i skolan dåra, men de va ingen vanlig dag, och jag älskar ovanliga dagar i skolan :P
de va friendstema och de va riktigt skojj de.

efterskolan så var jag me sugrid. Vi drog först te henne och kolla på lite film och åt mellis, sen te stan och sen gick vi ute och sen när vi väl va ute så va vi i en park.


'kan jag ha mina bananer i din väska?'

tjatja.

va i skolan idag. inget speciellt hände egentligen.. de enda som va lite kul va att under lunchrasten så drog alla som går på spanska i min klass och köpte frukt eftersom vi skulle göra fruktsallad under spanskan..
Imorgon så har  vi typ tema-dag. Friends e temat.., vi fårtyp 20 mins sovmorgon, vad najjs :)
har typ inga bilder från idag :P

Linda sitter fast i Thailand

Fick sms från Linda att hon inte kan komma hem idag/imorgon pga askmålnet.
Kan skriva smsen som hon skrev te mej, jag tror att flera av hennes andra vänner också fick, men jag vet inte, skriver iallafall här :

Linda skriver: Det var utbrott i en vulkan i island så vi kommer säkert mkt senare. Asso typ några dagar-veckor....... :/
man kan inte åka för de e aska i luften och planen krachar. <3 hehe

jag svarade att jag saknar henne grymt mkt och allt,,

Linda svarar: Svara inte? :P
Vi måste typ övernätta här i flygplatsen. Och vi får bara bröd och vatten. Värsta fengelse XD

hoppas hon kommer hem snart!!!!!!!!!!!!!!! ♥





Alla dom hära inläggen skulle komma upp igår :s

nu har jag kommit hem från sigrid, eller kom för några timmar sen, eller en och en halvtimme sen :)
Jaa, igår var jag hos sugrid, sov över hos henne. Vi hade de riktigt mysigt :D
Vi hyrde en skräckfilm som hette närkontakt, den var riktigt läskigt, berättar mer om den i nästa inlägg :)






vissa bilder ser man inte så bra :)

Närkontakt

Tjatja bloggen.
nu är jag hos sigrid. Vi har vart lite med Avz innan. Det känns som om vi inte hade skola idag, slutar ju så tidigt :o
Ajja, nu ska vi se en film som heter närkontak. låter som någon kärleksfillm men de e en skräckis. kommer sitta under en filt som förra gången ;)

PUssssssss ♥♥♥♥♥♥♥♥

Sova hos sugrid

Hejhej bloggish :)

Idag ska jag sova över hos Sugrid, som jag kallar henne nuförtiden. eller i bloggen kallar jag henne de.. venne vad vi ska göra hos henne, kanske kolla på någon film eller något sånt, man vet aldrig, hah, men mysigt kommer de bli (:  hoppas jag..

nu ska jag kolla runt lite och lyssna på musik, snart ska jag packa och fixa mej och sen dra, :P
Linda kanske inte kommer hem från Thailand, eftersomm den där vulkanen gick sönder :O  men iallafall, dom sa att den skulle sluta typ imorgn, så får hopppas på de !


bilderna








OMG hur vågar han? :O

hejhej,

idag så var jag i skolan som vanligt.. men på bilden så hade vi bild, så skulle jag hämta färger och byta vatten på burken, så  kommer en kille i min klass som heter tobias "bönan" mader och slänger lera på mej. då slänger jag ju vattnet på honom av en reflex så slänger han hela j'vla burken med lera på mej.
Den studsar också så att den kommer på precis i alla i hela klassen, alla hade fått en fläck. Men de va fan hemskt, håret, kläderna och allt blev förstört.. OM de inte går bort,  så får han köpa nytt allting !

efter de så drog jag och sugrid hem till mej och jag dushade och böt kläder och skit.. sen hade vi typ 2,5 timme på oss, så vi lekte fjortisar och va inne i msn, och nisse va inne så AHHAHA, !!!
ni får bilderna i nästa inlägg :)

som sagt

idag var jag ju med sugrid, har inte så mycket bilder från dagen :P
pallar nt förtklara hela dagen, eftersom den var vanlig, som vanligt..



fler bilder kommer senare då sugrid har satt upp dom på sin blogg :)

Hos sigggee

Tjatja, nu sitter jag hos Sigge. Vi äter på lite popcorn, marabochoklad och dricker oboy, my favorite.
vart i skolan lite idag, ingen spciell dag, så det var tråkigt..     ska färga håret igen,  det ska bli ljusbrunt så jag kan använda löshåret jag lånade av Alicia,,

nu ska sugrid blogga på sin blogg, hejdå! ♥


Min ****** tidning kom idag!

Idag fick jag min ****** tidning idag, den e hemlig :)
och gissa vad som fanns i den? :O


Skollllaaan idaah !

Hejhej bloggish.
Idag vare skola dåra, de va faktiskt kul att se alla igen efter lovet.

Inget speciellt hände egentligen, vi hade någon konstigt föreläsning om någon grej som hetter mentor.. man kunde få en vuxen kompis som man skulle se några gånger per månad? :s man kunde stanna kvar efterskolan och prata med en och få en sån, och jag gjorde de, så ska gå ut ca 5 gånger per månad me en 50årig gammal kvinna och prata om allt! ;D  nej tack säger jag!


Färgahåret

Tjatja!
har nyss färga håret, lite ljusare.. Funderar på att färga de lite ljusare igen.. så ska kanske dra och köpa hårfärg och sen färga de, för de blev typ mörkt nere och ljust uppe, eller ni fattar? XD


bussy day (not)

hejhej.
sorry för att jag inte har blogga idag, de blir inte riktigt mer än de här..
bloggar mera imrogn, men så alla vet, gjorde jag inge speciellt idag, kommer säkert inte göra de imrogn heller, så kommer itne ha något kul att blogga om :P

Stay cute ♥

~~



jag venne varför, men jag älskar mina ögon !
Dom blir så fina när dom har mascara runt och sen när man e ute, dom typ glänser skit fint.  Dom e typ ljusgröna ibland och mörkgröna ibland, snyggt va? AHHA, nej, ska sluta nu :P älskar dom iallafall ♥


va me avzzz idag :))

Hejhej :)

Idag gick jag ut vid 16.00 för att träffa Avz i rådmansgatan, eller vid tunnelbana stationen :P vi gick och fikade i café 60, riktigt bra kafé kan jag säga, jag rekomenderar! Ajja, där så ringde vi privata samtal till en rätt så känd liten kille, Bieberfever kallar alla de ;) hah, aa, de va najjsigt :D ni skulle ha sett hur avz reagerade när hon hörde hans röst asså, hyperventilerade... HAH !!

Sen åkte vi runt i stan, och ringde några samtal till, fast te typ nisse och daniel... sen drog vi hem, runt halv 8.

hah

hejhej.
idag träffade jag Alicia, det va någon gång vid två tiden..
tog lite bilder, i en data affär...





U smile I smile

Idag så ska jag iallafall inte ha någon tråkig dag. Ska träffa Alicia runt 13-14 tiden och gå runt i stan. Hon behöver köpa brunkräm efterssom hon har blivit "gul" :o
Jag ska kolla på löshår och kanske lite annat, men jag ska  inte köpa något eftersom jag ska spara pengar, hehe ..


tråkigt..

Hej.

Jag bloggade inte igår men det var bara för att ja inte hade något att blogga om.. gjorde inte direkt något under dagen. Va lite hos pappa och så.. Kollade på New Moon för typ 100ande gången..


helt osminkad, heh XD

Gästbloggar

Så alla vet så gästbloggar jag hos Linda.
Ni kommer dit genom att klicka på denna LÄNK.
Hon är ju bortrest i Thailand te den 18 april så..


Det snöade? o.O

Ni som vaknade lite tidigare än efter 12 såg ju att de snöade på morgonen?
Aprilväder kan ta sejj!


Tjatja

Tja.
Sorry för att jag inte har blogga på ett tag, men det är för att internet har varit sär och inte vilja funka som den ska. Fick igång den nu, så nu ska de bli mer bloggning!

Igår så var jag och shoppade med Avz.
De blev en ny munkjacka från bikbok, för 150 kr.
De blev en ny T-shirt från Gina Tricot, för 49,50 kr.
De blev en ny fondation från H&M, för 130 kr.
Jag köpte också en skateborad från Stadium, för 199kr, fast fick den för 99 eftersom hon i kassan räknade fel..
Ska pröva skejta nu :P
Ni får bilder på allt senare !



bjuder på den -.-


den randiga munkjackan är den nya som jag köpte från bikbok!

Våårpiixss

Hejjsan !
Idag så va jag ute och tog en promenad i de härlliga vädret. Skönt att det byts nu när de e påsklov. Solade lite i rålisparken, eller vid de där vattnet som e där.. Man måste ju bara :D



Sommaren är påväg!

Hejjhejj :))

Idag var de 10+ i skuggan typ :D Jätte varmt ju. Ni som inte tycker de är dumma i huvudet. Så tog på mej ballerinaskorna och drog och köpte påskgodis.
Det blev verkligen inte över typ 3 kilo.. XD


Till Linda:






Klicka på länken bara :) <3

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Tack Linda!

Som ni ser har jag en ny header. Det va Linda som gjorde den. TACK SÅ MYCKET <3333333   :) imrogn drar hon te thailand så alla vet också.. hah, ckecka hennes blogg mee: LÄNK

Lindatheshit hära

Sho, alla idas läsare. Nu har jag fixat en design åt ida, som blev sådär... inte julig ifal :) Hoppas inte ida dampar nu.  hehe. Här har ni ifal lite knaz bilder på mej och ida . Memories :')



                                                          /Linda Tha Shiet

RSS 2.0